среда, 3 июня 2020 г.

Пандемія внесла свої корективи та змінила життя людей у всьому світі. І в більшості випадків це негативно позначилося на їхньому емоційному стані.
Сьогодні ми підготували актуальну інформацію про те, як впливає коронавірусна хвороба на психічне здоров’я дорослих та як карантин відобразився на житті дітей.

▪️Група британських та італійських медиків у статті для журналу «The Lancet» переконує, що більшість хворих на COVID-19, особливо з легкими симптомами, не торкнуться проблеми з психічним здоров'ям. Натомість у «важких» пацієнтів може з'являтися маячний стан – від галюцинацій, аномального збудження і психозів до повної апатії.
Дослідники проаналізували дані щодо 3559 випадків і стверджують, що знайшли свідчення частих психологічних синдромів у пацієнтів з інтенсивної терапії. Медики попереджають, що пацієнтів, які одужали після важкого перебігу COVID-19, потрібно простежити на випадок появи у них в довгостроковій перспективі депресій та інших порушень.
▪️У свою чергу, представники Німецької академії дитячої та підліткової медицини занепокоєні психічним станом школярів, які опинились в ізоляції. Чому? Читайте за посиланням тут: https://www.instagram.com/p/CAveLwvnzpm/

Комментариев нет:

Отправить комментарий