пятница, 1 мая 2020 г.

✅Як знизити тривогу і не панікувати  в умовах пандемії і карантину.
  ☝️ Пам’ятайте, в  умовах стресових ситуацій нервові клітини втрачають здатність відновлюватися. Тож бережіть їх не менше, ніж руки, ніс і горло.
  ☝️Не витрачайте дорогоцінного часу на погані думки і потік інформаційного негативу. Залиште невтішні прогнози і страхи «вірусологам» з Фейсбуку 〽️.
  ☝️Пам’ятайте: паніка і відчай – не найкращі супутники у складній ситуації. Візьміть на озброєння слова персидського лікаря Авіценни️: «Паніка – половина хвороби. Спокій – половина здоров’я. А терпіння – початок зцілення».
  ☝️Шукайте плюси у всьому, що з вами трапляється. Зробити це не легко, але спробуйте практично прийоми  позитивного мислення під девізом: «Коли не можна змінити картину, варто замінити рамку🖼». 
  ☝️Зберіть власну скарбничку ресурсів, які налаштовують вас на позитив (фільми 🎬, музика 🎼, творчість 🎨), а негатив змивайте разом із сумлінним миттям рук.
  ☝️Не забувайте про важливість рухової активності. Рух ️ – це мобілізаційний сигнал для організму, що варто жити, функціонувати, відновлюватись.
  ☝️Не дозвольте вірусу, хай навіть із "короною" 👑, забрати радість із вашого життя, хай навіть тимчасово!

Комментариев нет:

Отправить комментарий