вторник, 20 октября 2020 г.

 Читання допомагає відновити сили та надихає на нові звершення


Пропонуємо добірку книжок, які цьому сприятимуть:


🔸 «Зупинись! Як протистояти культу самовдосконалення і бути щасливим» Свенн Брінкман

Ця книжка — спроба протистояти й запропонувати реальний опір системі самовдосконалення. Уплітаючи у свої аргументи посилання на твори мислителів, психологів і письменників, як от Барбари Гелд чи Харукі Муракамі, автор ґрунтовно та водночас просто пояснює, як за нинішніх обставин примиритися із собою, досягти гармонії, дістати задоволення від життя і віднайти ключ до щастя.


🔸 «Рік у Провансі» Патрік Мейл

Дотепна та відверта розповідь Пітера Мейла — це пригода й захоплива мандрівка Провансом для кожного читача. У товаристві любої дружини, а також з двома великими собаками автор книжки здійснив свою найзаповітнішу мрію переїхав з галасливого великого міста в мальовниче село на півдні Франції, у старовинний прованський будинок.


🔸 «Турист мимоволі» Енн Тайлер

Головний герой роману педант і прихильник «системи» майже в усьому. Він ненавидить подорожувати, але заробляє на життя написанням путівників. Через рік після загибелі сина дружина пропонує йому розлучитися. Саме з цього моменту у героя розпочинається абсолютно нове життя. Він як слід роздивиться своїх родичів, зустріне жінку, яка зачепить його за живе і врешті-решт зробить вибір, що визначить його майбутнє. І все це буде схоже на подорож, від якої герой чи не вперше отримає справжнє задоволення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий