вторник, 6 октября 2020 г.

 Чому важливо мати хобі?


Наші захоплення - це джерело енергії та позитиву. У дорослому житті ми часто нехтуємо своїми хобі, а даремно.


🔸Якщо ви живете тільки заради своєї роботи, то вам слід серйозно задуматися про заняття для душі. Коли мозок завжди зосереджений тільки на роботі, мислення притупляється, ідеї вичерпуються. Тому що для того, щоб робити це добре і мати здатність знаходити нові рішення, необхідно також виділити простір для чогось ще, що повністю відволікає, заряджає, радує і розслабляє. Натхнення і нові ідеї приходять, коли ми вільні. 


🔸Хобі - це ще й «план Б» на крайній випадок. Хобі - це те, що є вашою справжньою пристрастю, що вам приносить задоволення, додає блиску в очах. Це те, у чому вам подобається розбиратися.


🔸Мозок любить випробування. Тому цікавість, з якою ви вивчаєте щось нове, дасть свої результати. Ви можете виявити, що здатні робити щось, про що й гадки не мали, що маєте якийсь талант і бачите щось, чого не бачать інші. І це може вивести вас на новий шлях, де в роботі не буде нудьги.


Хобі фактично має функцію компенсації, дає можливість зупинитися, «подихати» і побути щасливим хоча б в проміжках. Це те, на що ви точно можете розраховувати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий