понедельник, 19 октября 2020 г.

 Як почуватися комфортно в період невизначеності?


Страх перед невизначеністю - це ситуація, при якій людина переживає стрес щодо непередбачених подій, які можуть відбутися.


Щоб припинити боятися невизначеності, потрібно до неї підготуватися.


🔸Прийміть невизначеність

Не боріться з нею, а прийміть як природну частину життя. Ви повинні зрозуміти і прийняти той факт, що життя постійно змінюється. 


🔸Інформації завжди буде не вистачати

Ніхто не може з точністю сказати, що станеться в майбутньому. Абсолютно нормально, якщо ви чогось не знаєте. У вас ніколи не буде відповідей на всі питання. Але саме рішення, прийняті в умовах невизначеності, допомагають навчатися набагато швидше.


🔸Отримайте підтримку

Нові та корисні знайомства - відмінний спосіб отримати потужну підтримку. Ці люди дадуть нову інформацію і знання, а також допоможуть порадою. Формуйте дружні стосунки з різними людьми. Звичайно, потрібно їм допомагати у відповідь.


🔸Інвестуйте в себе

Один з кращих методів підготовки до невизначеності - почати інвестувати в себе. Вкладайте гроші, час, зусилля та інші ресурси в те, щоб стати кращими. Розширюйте кругозір і розвивайте нові навички.


🔸Живіть сьогоднішнім днем

Досить складно боятися майбутнього, якщо ви живете сьогоднішнім днем. Як не крути, але існує тільки сьогодні. І прийняти рішення можна лише зараз.

Комментариев нет:

Отправить комментарий